Hoppa till innehåll

Välkomna till arbetsdag – lördagen den 28 september kl. 10.00 – 13.00

Vi samlas vid pumphuset på Sandgärdsvägen kl. 10.00 för fördelning av arbetsuppgifter. Arbetsdagen är inte bara ett tillfälle då vi alla kan bidra till att för föreningen nödvändiga arbetsuppgifter blir gjorda, utan också ett utmärkt tillfälle att lära känna fler grannar i området och ha en trevlig stund. Tag gärna med kaffe för en kortare fikapaus. Korv, bröd och dryck serveras i Ladan, från kl. 13.00, då du även kommer att få den senaste informationen från styrelsen samt möjlighet att ställa frågor.

Arbetsuppgifter vid höstens arbetsdag :
– Ta upp/in bryggor, badstegar
– Ta in nät och redskap vid fotbollsplanen/utegymmet för vinterförvaring
– Underhåll av bollplaner
– Sätta ut vägkäppar på Sandgärdsvägen, Lasthagsvägen och Ytterbyvägen
– Fylla potthål på Sandgärdsvägen, Lasthagsvägen och Ytterbyvägen
– Tvätta vägskyltar
– Städa ladan
– Röja sly och köra bort ris till rishögen, områden fördelas på arbetsdagen
– Röja gräs vid hamnen och spången
– Samla in sly som slagits vid våra vägar (Ytterbyvägen, Sandgärdsvägen, Jungfruhamnsvägen och vid parkeringen vid bollplanen)

Om det är så att du inte kan delta på arbetsdagen och vill göra ett arbetspass före eller efter arbetsdagen, kan du boka in dig för uppgifter. Kontakta ordförande Jan Ström, 0734-181805, strom.larsson@gmail.com, och meddela om du har möjlighet att utföra någon uppgift.

Styrelsen vill också påminna om att arbetsdagen är till för föreningsgemensamma arbetsuppgifter. Arbeten kopplade till enskilda vägar görs lämpligen efter kallelse från vägansvarig.

/Styrelsen